2015. május 15.

Nem haltam meg... még élek

Sziasztok!


Azt hiszem, hogy lassan egy hónapja lógok ezzel a posttal, de egészen idáig nem volt erőm megírni. Még mielőtt bárki megijedne NEM ZÁROM BE A BLOGOT.  Az, hogy most az elmúlt három hónapban nem hoztam fejezetet annak tudható be, hogy az egyetem második féléve sokkal macerásabb, mint én azt eredetileg gondoltam. Egyáltalán nincs annyi időm, mint szeretném. Ugyan imádom a blogomat és Julia történetét is, de mikor van egy kis szabadidőm inkább a barátaimmal találkozom/beszélgetek, animét nézek vagy inkább olvasok, nem pedig írok, annak ellenére, hogy az írás is bizonyos szintű kikapcsolódás.
Mindenesetre nem akarom sokáig rabolni az időtöket, csak azt jöttem elmondani, hogy a következő fejezet várható időpontja JÚLIUS ELEJE ugyanis ekkorra leszek olyan állapotban, hogy tisztességes, a megszokott színvonalon lív írást adjak ki a kezem közül. A következő fejezetig is a türelmeteket és a kitartásotokat kérem. Valamint itt is nagyon köszönöm a díjakat, amiket chetben adtatok, igyekszem kitenni őket, amit tudom, a cserét kérőknek pedig a napokban mindenképpen válaszolok.
Hát ennyi lettem volna. Sok sikert mindenkinek a vizsgákhoz/érettségihez/dolgozatokhoz ^^ 

Júliusig ölel mindenkit:

Lucy

1 megjegyzés:

  1. Kedves Lucy!
    Már korábban olvastam a hírt, viszont csak most írok. Első sorban megértem a helyzetedet. Nem erőszak ,hogy leülj a gép elé és írj. Hanem amikor jól esik. Az embernek nem kell állandóan robotolnia. Örülök ,hogy életjelet adtál magadról: attól féltem ,hogy a blog megmarad, de megáll egy bizonyos résznél. De örülök, hogy szóltál, nem felejtettél el minket olvasókat.
    Nézd, én egy türelmes ember vagyok, a te történeted olyan ,hogy hónapokig is várok, ha kell a következő fejezetig, mert egyszerűen imádom. :D
    Töltsél kellemes szabad időket, hogy ne csak tanulás legyen belőle.
    Várom ,hogy visszatérj a blog világba!

    Ölel, Ilona

    VálaszTörlés