2015. augusztus 13.

Feltámadás - avagy mit hoz a jövő?

Sziasztok!


Nos, nem tudom, hogy lesz-e ember, aki elolvassa ezt a postot, de majd meglátjuk. Szóval eltűntem, nagyon csúnyán. Most megint panaszkodhatnék, hogy ez meg az meg amaz történt az életemben, de nem fogom ezt tenni, mert tudom, hogy a kutyát, meg a macskát sem érdekli. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy maradt még olvasóm, aki ezt a posztot olvassa, de hátha. 

Tehát visszatéve. Mint a cím is mutatja, ez egy olyan post, amiben felvázolom nektek, a még megmaradt olvasóimnak, hogy hogyan is  lesz ezután. Először egy kis regény akartam ide írni, de rájöttem, hogy az nem túl célravezető, ezért pontokba szedem a dolgot és a bejegyzés végén lesz egy kérdés is, amire várom a válaszotokat ^-^. Persze, csak ha szeretnétek.

Teendők/időrend:

  1. Új dizájn - hát ennek is eljött/eljön az ideje. Talán kicsit ideje megújulni, pont mint a főnix, ami tűzbe veti magát, majd még szebben támad fel. (De annyit elárulok, hogy az uralkodó színek továbbra is a szürke és piros lesznek mert szerintem nagyon visszaadják a blog hangulatát).
  2. Szereplő leírások - nos, erre is rászántam magam és a dizájnnal együtt egy ilyen is lesz ezentúl a "Szereplők" oldalon, hogy kicsit többet megtudjatok a fő- és mellékszereplőkről és mert szerintem kell egy ilyen.
  3. Előzetes - ezek után egy héttel az új fejezet megjelenése előtt kaptok egy kisebb kb. egy world oldalnyi részletet az aktuálisan következő fejezetből, mert... mert ez szerintem számotokra tök izgalmas dolog.
  4. Fejezetek - Megpróbálom beállítani őket 3-2,5 hetes ciklusra, de nem ígérek semmit, ez az a terv,amit talán a legnehezebb lesz végigvinnem. 

És akkor a kérdésekről egy kicsit. Ez amolyan vélemény/igény felmérés lesz és leginkább a TI véleményetekre vagyok kíváncsi. Persze, ha nem szeretnétek nem kell kitölteni, de én nagyon, nagyon örülnék neki ^^.

  1. Ki a kedvenc szereplőd? (kérlek a főszereplőket Juliát és Christ ne mondd) 
  2. Ki az a szereplő, aki a legkevésbé kedvelsz?
  3. Melyik szereplőt szeretnéd egy kicsit jobban megismerni?
  4. Szerinted mi lesz a történet vége?
  5. Esetleg valami fontos, amit el szeretnél nekem mondani ^^.
Oké, az utolsó nem kérdés lett, de hátha van valaki, akinek van valami mondanivalója. 
Jaj még a végszó előtt szeretnék elnézést kérni Ilonától, akinek nem válaszoltam az előző megjegyzésére. Nagyon, nagyon sajnálom és remélem, hogy nem haragszik rám e miatt.

Szóval szeptember - október környékén találkozunk, megújulva, készen a folytatásra.

Ölel mindenkit:

Lucy F.

7 megjegyzés:

  1. Drága Lucy!

    Irgumburgum, szettevetteteremtette! Hát így elhanyagolni minket, akik odáig, meg vissza vagyunk a történetedért? (Ne vedd komolyan. :P)

    1. Mia, mert cuki, és energiabomba, és mert imádom. Meg Stefi, mert szabad szellem, és kimondja őszintén, amit gondol. (Plusz még tudod, amit kell. :P)
    2. Camilla, mert egy vérbeli paraszt. Ha nekem ilyen anyám lenne... kifutnék a világból. Ja, meg Charlotte. Szerintem nem kell megmagyaráznom, miért. ;)
    3. Nati és Alex! Meg Svetlana és Stefan. Meg végre Tina dolgait is szeretném látni.
    4. Nálam jobban senki sem tudja (ja, de, te magad XD), szóval nem szeretném lelőni a poént. :P
    5. SIESS A KÖVETKEZŐ FEJEZETTEL!!!! :D

    Ölel,
    Leah

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lucy!

    Én is bátorkodom írni neked, mint (eddig) csendes olvasód, aki már régóta figyelemmel követi a történeted, pedig még feliratkozva sincs (ez utóbbit nézd el nekem, kérlek). De mindenek előtt hagy mondjam el, mennyire nagyon szeretem az írásod, akármilyen gyakorisággal is jönnek az fejezetek! :)

    1. Juliát és Christiant leszámítva Mia az, akit imádok, ugyanis olyan édes, és energiával teli, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni. :D Ráadásul emlékeztet egy kedves kislány ismerősömre, aki szintén korizik és közel áll hozzám. :)
    2. Egyértelműen Julia anyja. Egyáltalán milyen ember az ilyen? Senkinek sem kívánok ilyen szülőt, az biztos.
    3. Hű, sorolhatom? Természetesen Chris nagyon érdekel, akárcsak az ő volt partnernője és Christina is, de Romeo is azok közé tartozik, akiket jobban megismernék még, mivel egyszer azt hiszem, említetted, hogy nem is annyira rossz ő, mint amennyire annak látszik. Kíváncsi vagyok, hogy értetted.
    4. Nem haragszol, ha erre nem válaszolok? Eleve nem szeretek ilyesmiken spekulálni, no meg hiszem, hogy lesznek még itt olyan fordulatok, amikre senki sem számít, és nagyot csavarnak majd a dolgok jelenlegi állásán. :)
    5. Én is csak azt tudom mondani, hogy remélem, minél hamarabb olvashatom a következő fejezetet, viszont ezen a téren türelmem végtelen, szóval akármikor is jön, én itt leszek, és olvasni fogom a blogot az utolsó betűig. :)

    Ölel,
    Ann-Lynn (aki amúgy Réka M., csak aláírásnál szeretem a művésztelen "művésznevem" használni, szóval ne nézz komplett hülyének, kérlek... :) )

    VálaszTörlés
  3. Kedves Lucy :)

    Várom az új részt :D

    1. Mia :) nagyon aranyos kislány, jófej :D
    2. Julia anyja. Komolyan őszintén sajnálom szegény lányt hogy ilyen anyja van...
    3. Julia apja..hiába volt egy kis betekintés az életébe, sztem még mindig eléggé titokzatos maradt :) jó lenne megtudni még egy pár dolgot :)
    4. Ezt kihagynám ha lehet :) ez a te blogod, én csak olvasok :) majd kiderül mi lesz a vége :)
    5. A blogod nagyon jó :DD komolyan :) siess a kövi résszel, mert bár nemrég találtam a blogodra és így még nem sokat kellett várnom, jó lenne olvasni a folytatást :)

    Puszi :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nagyon tetszik a történet és Mia a kis energiabomba meg feldobja az egész történetet...
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Chrisről mi fog kiderülni és hogy miért volt rosszul az edző

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lucy!

    Annyira sajnálom ,hogy még csak most jutottam el ehhez a poszthoz, de természetesen gondoltam ám sokat az oldaladra, ezért gondoltam ,hátha jön valami életjel. Örülök neki ,hogy most végre adtál. :)
    Na szóval ,a kérdésekre válaszolva:
    1. Hm, nekem személy szerint fura mód, de a cseh srác, Christopher szimpi számomra. Nem tudom mit tervezel a karakterével, de nekem ő nyerte el a tetszésemet Julián és Chrisen kívül.
    2. Hm, nem is tudom...mindegyik karakteredbe találok szeretni való dolgot. de talán Charlotte az, aki nem nyerte el igazán a tetszésemet.
    3. Hát egyértelműen írtam ,hogy Christopher számomra az egyik legjobb karakter, én kíváncsi lennék rá. De viszont Christinára is nagyon kíváncsi vagyok, nagyon rejtélyes kislány, szeretnék róla többet megtudni. :)
    4. Jaj, ilyet ne kérdezz, mert akkor tuti nem úgy fog végződni.
    5. Azt, hogy örülök ,hogy adtál életjelet magadról és, akik szeretik az oldaladat visszatalálnak. :) Szurkolok, hogy sikerüljön közös pontra jutnod az írást és a magánéleted illetően és természtesen agyon várom az új részt, nagyon kíváncsi lettem most már. :D

    Ölel
    Ilona

    VálaszTörlés
  6. Drága Lucy!

    Nemrég találtam rá - kb.3 napja- a blogodra,de már utol is értem magam.Szóval...Nagy vonalakban annyit,hogy IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM.Nem szép ilyen függővé tenni egy embert.
    1.A kedvenc szereplőm -ha már nem mondhatom a főszereplőket- Stefi.
    2.Charlotte,Romeo és Camilla.Ők azok akiket mérhetetlenül utálok.Egyébként Christophert,azt a Cseh fiút nem utálom,félre értés ne essék,de nem nagyon tetszik,hogy jóban vannak,meg a vonatos dolog,hogy majdnem megcsókolta. Na mindegy,azért ha ők összejönnének,akkor esküszöm tépni fogom a saját hajam. :D
    3.Christinára nagyon kíváncsi vagyok.
    4.Remélem jól. XD
    5.Azt üzenném,hogy hálát adok az égnek,hogy rá találtam a blogodra.Végre nem egy tucat blog.És remélem minél hamarabb olvashatom az új részt.

    Ölel Viki.

    VálaszTörlés
  7. Szia! Mikor lesz új rész??? Én már nagyon várom, vagy hatszor újraolvastam a blogot, mert imádom. *-*

    VálaszTörlés